Föreningen

Historia

GF Idrott konståkningsförening är en anrik förening som grundades år 1958. Samma år byggdes ishallen i Landskrona, som är en är Skånes äldsta.  

Tidigare har GF Idrott konståkningsförening ingått i en allians tillsammans tre andra föreningar. Sedan 2021 är GF idrott en självständig förening.

GF Idrott har stolta traditioner gällande konståkningen. Redan 1962 stod klubben som värd för SM och föreningens Gunilla Lindberg och Gunnar de Sharengrad vann guld i paråkning, likaså året därpå. 1963 fick paret LISA-guld för årets
idrottsprestation i Landskrona. Åkaren Bodil Olsson från föreningen fick representera Sverige vid både VM och EM 1980.

Bli stödmedlem

GF Idrott konståkningsförening är en anrik förening som grundades år 1958. Samma år byggdes ishallen i Landskrona, som är en är Skånes äldsta.  

KLUBBKLÄDER

GF-Idrotts konståkningsförenings klubbkläder beställer du enkelt från K–skate. Kläderna är mörkblå med klubbens logga i färg. Du väljer själv till namnet i kristaller och flagga i kristaller.

Klubbjackan, väst, tjocka jacka, gympapåsen m.m. är färdig produkt där priset inkluderar tryck/broderi.

Det är kläder av högsta kvalitet som passar bra både på och utanför träningen. När du är på tävling är det viktigt att ha koftan då du representerar klubben.

Vad händer i klubben?

Välmåendeprojekt

I samarbete med Skånska Konståkningsförbundet organiserar GFIK under hösten ett pilotprojekt med fokus på åkarens hälsa och välmående. Det ingår bl. a. föreläsningar om kost,

Välmåendeprojekt

I samarbete med Skånska Konståkningsförbundet organiserar GFIK under hösten ett pilotprojekt med fokus på åkarens hälsa och välmående. Det ingår bl. a. föreläsningar om kost, mental träning, och samtal om fokus och inspiration i konståkningen. NU v47, fredag föresläsning med Nora. Lördag föreläsning

GF Idrott Konståkning Styrelse

Ordförande - Björn Andersson
Kassör - Camilla Larsson
Ledamot - Venja Sörensen
Sekreterare - Åsa Tapani
Suppleant Sofie - Nielsen
Vice ordförande - Helena Backgärde
Vice Kassör - Peter Hall
Ledamot - Jenny Lundh
Ledamot - Jeanette Söderstjerna
Ungdomssuppleant -Melina Sörensen

Styrelsen i GF Idrott konståkningsförening